Lørdag d. 12. september 2020

Messen åbnes kl. 10.00 af fritids- og kulturudvalgsformand Tine Vinther ClausenModtag som én af de første besøgende vores fine Goodie-bag med gaver og inspirationsmateriale fra vore udstillere.


Dagen igennem vil der være workshops, konkurrencer, tips og idéer, oplæsning og demonstrationer rundt om på standene. Et detaljeret program følger.

Kl. 13.00: Oplev dagens foredrag med Line Baun Danielsen.

Line Baun Danielsen var tv-vært i 28 år. I dag er Sporløs, Tour de France, ishockey og kongelige bryllupper skiftet ud med en karriere som kommunikationsrådgiver, foredragsholder og blogger. Line blogger om fysisk træning, familie, rejser, overgangsalder, skønhed, stress, børn, mænd, sex, skilsmisse, karriere, rynker og mormorarme - Blandt meget andet! Hendes blogg og foredrag er for dig, som står midt i livet, som er mor til store børn, gift eller single og på vej, men langt fra færdig. Vi er begejstrede for, at vi i dag kan byde Line velkommen på Lolland til glæde for dig, som vil inspireres, blive klogere og bare være en del af (med Lines egne ord) et helt særligt univers: VORES!Messen lukker kl. 16.00Søndag d. 13. september 2020

Messen åbner kl. 10.00Modtag som én af de første besøgende vores fine Goodie-bag med gaver og inspirationsmateriale fra vore udstillere.


Dagen igennem vil der være workshops, konkurrencer, tips og idéer, oplæsning og demonstrationer rundt om på standene. Et detaljeret program følger.


Kl. 13.00: Oplev dagens foredrag med Emil Thorup.

Vi kender Emil Thorup fra den røde løber, som den altid velklædte og mystiske personage, og som grænsesøgende vært ved Dansk Melodi Grandprix. I dag er Emil entreprenør og står bag en række kreative og kvalitetssikre virksomheder. I 2015 lancerede han sit møbelbrand, HANDVÄRK, der er møbler i stål, marmor, messing og læder produceret i Danmark. Emil Thorup åbnede i 2016 tegnestuen ET Hus, der udvikler og tegner sommerhuse i luksusklassen. I 2009 åbnede indretningsvirksomheden IMMACULATE Aps, der løser indretningsopgaver for både private og erhvervslivet, og i 2015 stiftede Emil Thorup en online kunst-platform HANDCUT. Med afsæt i de mange år i tv-branchen og nu som succesfuld iværksætter handler Emils foredrag blandt andet om hvordan han omstrukturerede en virksomhed og en produktion på rekordtid – og skabte et eksklusivt, verdensomspændende brand ud af et par skitser på en serviet.Messen lukker kl. 15.00